miercuri, 11 noiembrie 2009

Lipsa de informare


Oitele.. animalute simpatice si pufoase, ce traiesc in turma .. turma ce necesita atenta supraveghere a ciobanilor si a cainilor de stana ... de multa vreme exista o comparatie intre turma de oi si turma de oameni , asemanarea aparand mai ales in momentul in care o oie sbreuda se arunca intr-o prapastie si restul turmei o urmeaza, "gandind" ca asa este bine...
Am inceput cu aceasta comparatie, pentru ca vreau sa protestez in acest moment, impotriva vaccinarii in masa a populatiei ..
Oare cat la suta din populatie stie ce inseamna un vaccin ? Cati sunt cei ce stiu ce contine un vaccin? Cine stie ca trebuie sa suporte un control medical inaintea vaccinari ??
Avem dreptul sa alegem, dar inainte sa luam o hotarare trebuie sa ne informam , sa ascultam pareri diferite, nu doar parerea celor care obtin venituri din vaccinarea in masa a populatiei ..

2 comentarii:

Arwen spunea...

Asa este...cum ai spus,avem dreptul de a alege,dar trebuie sa fim siguri ca optiunea pe care am ales-o este una buna.
Un cuvant pe care cred ca toata lumea il stie:"cip".Cei care sunt pentru acest cip ne vor obliga si pe noi la un moment dat sa il acceptam .Dar aceasta inseamna ca nu vom avea identitate! Nu ne putem lasa doborati d acestlucru!
Felicitari pt blog!;)

Arwen spunea...

asa este...exact cum ai spus,avem dreptul de a alege,dar trebuie sa fim siguri ca optiunea pe care am ales-o este corecta!
Un cuvant pe care cred ca toata lumea il stie:"cip".Cei care sunt pentru cip ne vor obliga pana la urma sa il acceptam.Ne putem pierde identitatea!Nu ne putem lasa doborati de acest lucru!
Felicitari pentru blog!;)

 

Designed by Simply Fabulous Blogger Templates