sâmbătă, 22 mai 2010

Oamenilor nu trebuie sa le fie frica de guverne... guvernelor trebuie sa le fie frica de oameni...

Privesc inerta la tot ce se intampla in Romania ... o adevarata bataie de joc la adresa tuturor celor care gandesc..
Cu cateva luni in urma eram complet revoltata impotriva celor care si-au vandut votul pentru cateva zeci de lei sau poate pe o galeata ... sau poate pe un kg de faina ... eram revoltata pentru ca stiam sigur ce urmeaza .. din pacate nu m-am inselat ..
Acum romanilor degeaba protestati ... degeaba blocati Bucurestiul cu mitinguri de doi bani ... guvernul, in frunte cu catelusul Boc nu tine cont de voi .. Nu cu mult timp in urma, Tariceanu a sustinut ca nu v-or fi bani pentru mariri salariale, dar l-ati crezut pe Basescu, care spunea orice intr-o campanie electorala .. acum asteptati sa nu mai primiti nici macar ceea ce aveati .. In ultimii ani, a fost ridicat in slavi un om ingrozitor de pervers .. era de ajuns sa deschideti ochii mari si sa uitati de comunism , ca sa observati gandurile ascunse ale unui om precum Basescu ...
A fost de ajuns ca acest personaj sa arate cu degetul catre X sau Y ca sunt fosti comunisti , ca voi sa credeti .. sa credeti ca moguli exista doar in tabara PSD-ului ..
Un miting nu rezolva nimic ... eu personal nu cred ca romanul are destul sange rece sa doboare un guvern .. sa fim seriosi .. in '89 , fara influente externe nu s-ar fi intamplat nimic ...
Stateam si ma uitam la raftul "bio" dintr-un super, pardon .. hipermarket .. si ma gandeam cat de oprimati se simteau romanii cand gaseau produse din soia peste tot ... acum le cumpara ca fiind produce sanatoase si ceva mai scumpe decat restul .. spre exemplu ... un litru de lapte din soia este aproximativ 10 lei .. acum este buna soia ...
Vorbesc despre mancare, pentru ca romanul este un mare mancacios .. sunt multi cei care mananca cu bani imprumutati .. pentru ca trebuie sa manance bine .. romanul nu stie sa faca economie la mancare pentru a putea folosi banul intr-un scop mai longeviv ... oare nu se realizeaza cat de putin stationeaza mancarea in organismul nostru ??? !!!
Chiar nu observi romane in ce fel esti sfidat de guvernul "Boc"?? Chiar crezi ca da vreun ban pe tine?? Crezi ca tine cont de tine cand schimba draperiile.. doamna Elena???

6 comentarii:

Laura spunea...

Ne meritam soarta! Ne-am vandut pt un kg de faina, pt un pix si pt un calendar. Ce s-a intamplat la ultimele alegeri...n-a avut nici o legatura cu ce trebuia sa se intample in realitate. Nu mai cred in democratia acestei tari, nu mai cred in semenii mei si nu mai dau doi lei pe romani. S-au dus ca oile la taiat crezand ca se duc la pascut!

Laura spunea...

In plus, să nu credeti ca prostia va ramane nepedepsita. Prostia are un pret mult prea mare. Toate compromisurile se intorc acum impotriva noastra. Nu va mai mirati ca se moare din cauza unei fracturi sau din cauza unei nasteri...din moment ce studentii la medicina dau spaga ca sa treaca exam. la anatomie. Nu va mai minunati atat pt nimic, asta e rezultatul faptelor si a mentalitatii noastre.

Laura spunea...

Dna Udrea are posete mai scumpe decat casa in care locuiesc unii. D-ra Base are rujuri mai scumpe decat cosul de alimente al romanului pe o luna de zile. Nu degeaba imnul incepe cu DESTEAPTA_TE ROMANE, a simtit Andrei Muresanu ceva...
Iar HAI SA DAM MANA CU MANA...nu s-a referit strict la Unirea in sens fizic. Se stie ca suntem un popor dezbinat si tocmai prin acest fapt...usor de distrus!

aura_adrian spunea...

Doamna, sunt impresionat, pozitiv evident.
Ati observat corect ca e o insuficienta de barbatie. Exista femei darze ca dumneavoastra, nu puteti insa fara implicarea pe viata si pe moarte a unor barbati adevarati care sa confrunte dusmanii oricare ar fi ei, sa protejeze partea evoluata a omenirii, barbati pe care sa ii sustineti complementar si neconditionat. Sunt un astfel de barbat si am enorma sansa rara poate unica in viata sa fiu sustinut si secondat de o femeie darza si inteligenta ca in cele mai grozave visuri ale unui barbat adevarat. Ne luptam, depasindu-ne frica, si invingem pas cu pas una din cele mai virulente mafii locale compusa din politisti venali chiar pana la cel mai inalt nivel, avocati toxici, procurori putrezi si judecatori oportunisti care totusi nu reusesc sa ne distruga de 13 ani. Am fost parasiti de toti lasii, au ramas o mana de oameni si ei speriati, si nu numai ca facem fata dar exterminam gradual mosntruozitatile care ne hartuiesc. Cautam sa facem legatura cu oameni evoluati si dumneavoastra, dupa cum scrieti, sunteti posibil o persoana pe care am dori cu ardoare sa o cunoastem. Nu cautam ajutor - ne descurcam singuri- dare poate si alti pot folosi cunostintele achizitionate de noi si cel putin similitudinea de gandire ne-ar fi de mare comfort mental. Cu drag, Adrian Grigoriu si Aura Toma, 0744 575700, 0722 575700, 0745 575700, 0762 692301.

Ana Maria spunea...

Din fericire pentru noi, nu toata lumea e la fel si e gunoi. NU toti s-au vandut pentru un kg de faina, un pix sau etc...
Din nefericire si cei care nu au facut-o, trebuie sa suporte consecintele majoritatii...

manole spunea...

EU SINCER SA FIU;NU AM VOTAT PE ACESTIA CARE AU VANDUT SI FURAT DIN MIORITICA ROMANIE.ELITA POLITICA SI MONSTRUOASA COALITIE AU DISTRUS TOT CE ERA MAI FRUMOS PE ACESTE MELEAGURI.EU NU AM PRIMIT;NICI UN KG.DE FAINA,NICI UN PIX,NICI UN CALENDAR,NICI GALEATA,NICI ALTCEVA.SANT DEPARTE DE PATRIE,DE MELEAGURILE STRABUNE.AICI NU ARE CINE TE MITUI.NU ARE CINE TE PLATI.AICI DACA MERGI LA VOT:MERGI DIN PROPRIE CONSTINTA,PENTRU UN VIITOR MAI BUN.DAR,DEGEABA.IN ZADAR.SA AJUNS LA IMENSURABILA CIFRA DE;200MILIARDE DE EURO DATORIE EXTERNA.CRETINII DRACULUI.CUM DE SA AJUNS AICI.CE SAU FACUT CU ACESTI BANI?UNDE SANT ACESTI BANI?NU SE VEDE NIMIC.NIMENI NU MOSTENESTE ACEST PAMANT.TOTI LUAM PATRU SCANDURI IN FINAL.

 

Designed by Simply Fabulous Blogger Templates